Tillbaka

Trafikassistent till Aviator

Logga in och sök jobbet

Är du sugen på att arbeta på flygplats som trafikassistent? Vi söker kontinuerligt nya medarbetare till våra flygplatser - anmäl ditt intresse och skicka in en spontanansökan. Vi går igenom din ansökan så snart vi har möjlighet och en öppen plats. 

Gillar du att möta nya människor från världens alla hörn? Att med en positiv inställning ge bästa möjliga service? Då är du rätt person för oss!


Som Trafikassistent är du företagets ansikte utåt och möter dagligen våra passagerare. Du kommer att ingå i avdelningen Passagerarservice och tjänsten innefattar samtliga förekommande arbetsuppgifter och områden inom markservice såsom check-in, gatearbete m.m.


Dina egenskaper 
Vi tror att du är en driven och trygg person med skinn på näsan där du kan bemöta alla olika typer av personligheter. Du är av din natur serviceminded och som Trafikassistent blir du vårt ansikte utåt samt
representant för våra kunder, varpå vi lägger stor vikt vid servicekänsla och personlig lämplighet. Du är öppen för förändringar i en dynamisk arbetsmiljö och där du som person är noggrann, punktlig och gillar att arbeta i ett högt tempo där tunga lyft kan förekomma. Eftersom du ofta kommer att arbeta under tidspress måste du ha ett gott humör, tålamod och kunna hantera stressiga situationer.


Dina kvalifikationer 
Du ska vara minst 18 år och ska ha genomfört en gymnasieutbildning eller ha en utbildning som enligt oss bedöms som motsvarande. Du är en person som med lätthet både talar och skriver på svenska och
engelska. Erfarenhet från servicebranschen är ett stort plus!
För att trivas i rollen måste du gilla att arbeta under bestämda tidsramar i ett högt tempo då flygen har avgångstider från tidiga morgnar och sena kvällar både under veckodagar och helger. Det är av stor vikt att du är anpassningsbar och att du kan ta dig till Arlanda flygplats under flexibla tider. Tjänsten innebär skiftarbete och du kommer att arbeta oregelbundet efter våra kunders trafikprogram, ev kan även nattarbete bli aktuellt.


Då arbetet utförs på säkerhetsklassat område krävs utdrag ur belastningsregistret samt säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen före utbildningsstart. För att uppfylla dessa krav är en del att du kan bevisa vad du gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och
certifikat. Se mer info http://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är en god representant för Aviators värdeord:
Respect - Flexibility - Passion - Responsibility - Customer Focus

Vad kan Aviator erbjuda dig?
Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö där servicen kommer direkt efter säkerheten, som alltid är högsta prio. Vi ger dig en möjlighet att arbeta på Aviator som genomsyras av ett öppet
arbetsklimat och professionalism. Självklart ser vi till att genom en gedigen praktisk och teoretisk introduktionsutbildning se till att du känner dig redo att ta ansvaret som trafikassistent hos oss. 
Vi är ett positivt gäng med mycket energi och gott samarbetsklimat. Som Trafikassistent hos oss blir du en del av ett team med stora ambitioner samtidigt som vi har kul på jobbet. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor.