Malmö Airport

Äntligen börjar trafiken flyga igen efter ett omtumlande år. Gillar du också när ditt flyg avgår i tid? Att bagaget är lastat säkert och att få ge bästa tänkbara service? 

Aviator söker just nu flera flygplatsmedarbetare som kommer att vara en del av den operativa verksamheten som ansvarar för arbetet runt ett flygplans ankomst och avgång. Annonsen riktar sig främst till dig som redan har arbetat som flygplatsmedarbetare förut eller är villig att snabbt sätta dig in i rollen. 

Ansvarsområden som flygplatsmedarbetare på rampen
Dina arbetsuppgifter är övergripande att på ett säkert och serviceinriktat sätt se till att kundens bagage lastas, transporteras och lossas inom bestämda tidsramar, att utföra exempelvis vattenservice på flygplan, sortera och scanna bagage i sorteringsanläggning, underhåll och kontroll av utrustning. Genom att följa flygbolagsspecifika procedurer, sätter du våra kunder och deras kunders behov främst i allt du gör.

Dina egenskaper
Du trivs i ett arbete där du får använda kroppen som främsta arbetsredskap och där du som person är noggrann, punktlig och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är en kommunikativ person som har lätt för att arbeta i grupp såväl som självständigt, med ett gott humör, tålamod och en god fysik kan du bli en kugge i vårt team.

Dina kvalifikationer
Du ska vara minst 18 år och ska ha genomfört en gymnasieutbildning eller ha en utbildning som enligt arbetsgivaren bedöms som motsvarande. Du har körkort i klass B och har du klass C är det meriterande. Du är en person som med lätthet både talar och skriver på svenska och engelska. Tidigare erfarenhet inom flygplatsarbete är mycket meriterande.

För att trivas i rollen måste du gilla att arbeta under bestämda tidsramar i ett högt tempo då flygen har avgångstider från tidiga morgnar och sena kvällar/nätter både under veckodagar och helger. 

Då arbetet utförs på säkerhetsklassat område krävs utdrag ur belastningsregistret samt säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen före utbildningsstart. För att uppfylla dessa krav behöver du styrka vad du har gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är en god representant för Aviators värdeord:

Respect - Flexibility - Passion - Responsibility - Customer Focus

Vad kan Aviator erbjuda dig?
Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö där säkerheten alltid är vår högsta prioritetet tätt följt av utmärkt service. Vi ger dig en möjlighet att arbeta på Aviator som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och professionalism. Självklart ser vi till att genom en praktisk och teoretisk introduktionsutbildning får dig att känna dig redo att ta ansvaret som flygplatsmedarbetare hos oss.

Vi söker medarbetare som timanställd, med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning. Intern utbildning planeras starta under september 2021. 

Vill du veta mer om Aviator kan du gå in på vår karriärsida www.aviator.varbi.com

Varmt välkommen med din ansökan senast den fredagen den 15 augusti - vi utför urval och intervjuer löpande. 

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2021-12-31
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde September 2021
Löneform Enligt gällande kollektivavtal
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad Timmar
Ort Malmö Airport
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/11
Publicerat 2021-07-15
Sista ansökningsdag 2021-08-15

Tillbaka till lediga jobb